Tuesday, October 7, 2008

balik rayerrrrr

Hmmm sebulan dah berpose kat perantauan(dok penang jer bkn jauh pon)hihihi..biarla..asalkan aku x stay bawah ketiak mak aku..kira aku kat perantauan..

barang raya dah shoping dah..sume dah setel dah..tinggal lg nk gerak blk kg..stat cuti 27 sampi 5hb..xleh ambk byk cuti kena simpan tuk hujung tau(cuti2 malaysia)hehehehe lg pon kalu lama sangat pon bosan gak kat umah..
ni siap nk blk,singgah umah kak ida ambk kuih raya yang tempah(kuih almond london)

bosan gak drive walaupon 2 jam..camne la org kl drive blk kg 5 6 jam...x campur jammed lagi tu..
radio xde frekuensi..seb baik ada cd..dgr la lagu raya..syahdu gak...hehehehe...

nk sampai umah,call mak..mak kata dok tgh wat kerepek pisang kat umah atock..terus la aku ke sana...


penat gak tggu kat tepi api ni..panas la tggu mak wat menda ni....



pas dah siap singgah la kat pasar ramadhan kat grik...yang paling best kat cni adalah...
aku jmpa kuih akok..dah sebulan cari akhirnya aku jmpa jgk..merata penang cari..x jmpa2 pon..kat tanah tumpah darahku jgk yg jmpa...nk tgk rupa nya camner?jap...

jeng je jenggggg..ni la rupanya...hihi



Erm dah sampai umah..nak tengok x teratak kitorg sekuarga..ni ha..x la besar..x la sempit..just nice..cukup tuk tampung kehidupan kitorang sekuarga..biasa la umah kampung..x besar..x kecik..tp part paling best..sejukkk..nak mandi pon malas tau kekadang sejuk gila..jam cacak kul 12 pon leh tidor berselimut lg..hihihi


ni la umah aku ha..kete pon park depan umah..baru sampai..enjin pon panas lagi..heheheh

dah tamat dah post balik rayer..tuk post preparation raya ngan sambutan raya..tggu nnt ek..tggu aku ada free time..hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin