Monday, December 22, 2008

to somebody that i loved

aku x sure lirik lagu apa n dari mana datang..aku just copy paste jer..heheheh..kata-kata indah ni aku dedicate kat insan2 yang aku syg..

Demi semua yang aku jalani bersamamu
Kuingin kau jadi milikku
Kuingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa syurga dalam hatiku

Kuingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas
Selama Tuhan masih mengijinkan
Kuingin selalu menjagamu

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas

3 comments:

  1. no wonder la mcm penah nampak u dalam myspace!!

    ReplyDelete
  2. Hello!! u`ve been tag by me.. kalau tak tau mcm mana, just go to my blog and carik post tajuk I`ve been tag ok!! good luck

    ReplyDelete
  3. Zua cayunk!! i ni lagi la bukan budak IT. lulusan STPM jah!!.. Tag tu mcm u kena buat ape yg i nak.. contohnya pun u dah tengok kan?!! huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin