Thursday, February 19, 2009

BBQ..Nite Of Romance....NoChe de AmoUr


ni la kad jemputan..tapi bagi kemudian..boleh..hahahaha

14 Februari 2009 bertempat di tanjong bungah (belakang hotel crown princess)..telahpon kitorg wat gathering tuk kawan2..lama dah plan nak wat tapi semu asyik full book jer...pada tarikh ni sume orang free n sume orang ada di penang..

x besar pon wat ..kecik2 jer..x ramai sgt..jemputan tertutup jer..limited invitation..sume sekali lebih kurang 14 orang kot..

Menu malam tu pon sedang2 jer..nak sonok je dapat jumpa kawan2..bkn nak makan sangat pon..









ni antara pic pic semasa persiapan..hehehe..aku,ajak,aie n ash..tq ajak n fren sbb byk membantu..


HMMMM..tersangatla seksa kitorg nk hidupkan api..dari kul 11..kat2 kul 1 baru ada api..hahahaha..terserlah la kan..hihihihi..



ni aie n bie yang sebok dok membakar ayam n segala2 yang lain.......





Antara gambar-gambar rakan2 yang sempat dirakakam lensa kamera fon aku...hehehehe...






Tq fwen for uols nyer co-operation.....

  1. Aie - peneraju utama..
  2. Ash - akauntan & penasihat..
  3. Ajaks@zach - Pembantu khas..
  4. Aieman@bie - Tetamu jemputan
  5. Princess - Pelawak..(penceria)
  6. Yomeishu@cikgu - Tetamu jemputan
  7. Shuhaimi - Tetamu jemputan
  8. Kawan2 yomei - Kenalan baru.(2 orang)
  9. Nadzree @ P.A.K.W.E - Tetamu jemputan (jauh dtg dari seberang)
  10. Eddie -Kenalan baru,Tetamu jemputan, P.A.K.W.E nye...

majlis tamat lebih kurang kul 3..badan letih gila..otak dah flat sangat...hehehehe..

nnt ada tarikh sesuai kita wat lagi..hope dapat selalu gathering ngan uols...

tuk entry tentang bbq ni jgk ... http://pakweku.blogspot.com/




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin