Wednesday, February 4, 2009

Minggu Yang Memenatkan.......

Last posting pertengahan bln lepas,masa tu kehangatan AJL still terasa n kemenangan MUh still jd bualan disamping ketidakpuasa itu ini..biasala malaysia especially malay kan,always rumah siap pahat still berbunyi..kalu x,xde la orang tua dulu2 wujudkan peribahasa tu..memang dari dulu lagi mmg perangai 'orang kita'..hehehehe.yang menulis ni pon apa la kurgnya..hahahaha..
Tapi sekarang ni kita leh renovate ckit kata2 tu..rumah siap,grinder still berbunyi(sekarang amana ada dah orang pahai pahat)hehehehe.

Anyway aku menulis ni bukan nak kritik tu..tetapi sekadar melepaskan bosan dan rindu 'menghupdatekan' aku nye blog jer..

Start minggu lepas,aku tensen sangat,ada 2 menda yang wat aku stress sgt..hehe.iaitu....
  1. kerja xde (ari2 goyang kaki),peruntukan x dapat lagi,projek xde lagi..so lepak je la..bosan la jgk..kalu sehari 2 ok la..kalu ari2 dah selama 3 bln dah..lemas la aku..ngadap pc pon..xtau nak wat apa dah..
  2. Aduan dari YB..Yb complain pasal last year nye projek..x pasal2 aku nk kena ngadap dia..pastu nak kena sediakan report lak..hmmmm arap2 n moga2 dia cool la ngan penjelasan ni,xde la aku pening dah..huhuhu..
Pasal 2 tu la yang wat aku gundah gulana..hehehe..

Ujung mggu ni nak blk kampong..hehehe(best ada org ikut)
heheheheheh

o yer..lupa nak bgtau..14 Feb 2009 kitorg kawan2 nak wat gathering bbq..hmmm bestnyer..lama dah x bbq..detail nye camnie..

Tarikh :14 Feb 2009 (sabtu@valentine day)
Masa : 9.00 mlm
Lokasi : Batu Feringghi (beach)
Bayaran : RM 20.00 sorg
Special note : PLU only..hehehe(x tau PLU apa?xpe la.abaikan)
Pakaian :cukup la korg selesa n mata aku yang memandang pon selesa.hahaha..
Menu : x confirm lagi..
Transport : Lu pikir la sendiri...
Mai la kita reramai memeriahkan acara ni,bukan la besar sangat event ni..tapi just lepak2 ngan kawan2 jer..semua dijemput hadir...

oh yer lupa nak bgtau..ada additional event..keesokan harinya iaitu hari ahad tu..kitaorg plan beramai2 ke Taman Negara Pulau Pinang..

sesapa ase nak join..contact aku k..zua..0173368285..(tapi kalu jauh2 tu x payah la nk mai,sian,jauh2 tu.hehehe..bgtau selewat2 nye 13/02/09.muahh


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin