Tuesday, March 24, 2009

.....MeGa SaLe.....

Last weekend pas balik dr kenduri kawan aie..memula tu pi sunway carnival..aie nak potong rambut kat sana..xde mood sangat nak shopping..

balik tu pi la lepak2 quensbay mall..sbb nak wat masuk game kat PSP..bosan asyik main game yang sama jer.heheheheh..

Memula tu pi DIGI centre sbb nk switch to dg..bosan dah nga maxis..menipu je keje nye..
Pastu pi cari jeans..dapat la sehelai..nak ambik 2 memula..tapi satu patern tu xde size.huhuhu..dapat selai jer..lagi sejam baru siap jahit(potong kaki)


Pastu ada masa lagi..pi la kat under shop sbb dah lama sepentot x beli baru..ada sale(ye la mega sale kan) beli la 3 4 pasang..hehehehe..


Teringat lak yang dh bosan ngan perfume sedia ada..ingat nak cari yang baru..pi la body shop..
ada 50% discaount on third..
aku beli body scrub,scar treatment ngan perfume..hehehehe.ok gak la perfume dia..


balik tu..singgah 7e...beli minuman fevret baru..hahahaha.KANPAI>>>>>



ni la total barang2 shopping for today...hihihi


1 comment:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin