Tuesday, March 3, 2009

Mereka Beraja DiHati Kita..Tapi Kita??Alas di Kaki Mereka...

Pagi td charlie (pengantin baru yang baru je masuk keje rini) bagi lamat blog kat aku..
Aku ingat blog biasa2..aku pon baca la..tengok2..ambik ko..memang membara la hati aku baca statement blogger dari indon tu..

x sure sama ada korang dah baca lom blog tu selama ni..Tapi aku baru baca harini n sakit hati sangat membaca sume isi2 di dalam blog tu...
Ni alamat blog dia ... http://id-top.blogspot.com/ ataupon korang klik je sini


2 comments:

  1. dah baca! dah baca! dah baca!

    memang menyakitkan hati...
    INDONESIAN tak tau lagi kot...bahawasanya MALAYSIA ini sangat kaya sehinggakan hanya perlu mengarahkan orang buat. dan tak perlu susah2. dan INDONESIAN juga perlu tahu, kebanyakan rakyatnya hanya layak sebagai buruh di MALAYSIA ni...

    p/s : sowie arr zua. teremosi plak...hehhehehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..paham jer..bisak la tu..semangat kenegaraan..zua pon sakit ati baca..

    cam siot jer..

    diorg tu siap sanggup redah maut naik tongkang sbb nak datang malaysia cari uwang..

    artis depa sume berlumba2 nak mai malaysia..

    diorg patut berterima kasih sbb kita masih bagi mereka peluang..diorg tu sampai nk kena hantar balik ponnnnnnnnn xnk balik lg..nampak sangat teruk tempat diorg kalu diorg pon xnk dok sana..

    dasar x sedar diri..bajingan jerrrr

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin