Tuesday, March 3, 2009

Vacation @ Pie Dee,Kay Ell & Malaccau.....

PORT DICKSON
Sabtu,28 feb..aku ke PD..ada undangan kahwin dari besfren aku masa study kat poli dulu..DIDIEY(selamat pengantin baru)..Aku pon apa lagi,lepas je kenduri aku pon ambik kesempatan melepak dia PD..sebab dekat sgt2 dah rumah kenduri ngan PD..hehehe..

x wat apa pon..lepak je tgk2 sekeliling..lama dah x dok tepi pantai..(tipu sangat,aritu baru pegi batu feringghi)maksud aku pi keluar berjalan kat tempat lain...

ketenangan abadiiiii.............
Org x ramai sgt pon..lengang jer...xde la menarik sangat..bt feringhi lg better..hehehehe....

pose jap.. 1 2 3 smilee
jauh merenung masa depan



Kat cni xtvt penuh..naik becha la..apa lagi..x sah org kata kalu mai x naik becha..
memula tu segan gak..memang la kat penang ada becha gak..tapi kat sana ,kat tempat org..x la segan sangat..paling penting wish TQ kat abg ipar aku yang sponsor becha keliliang bandar melaka....TQ abg pawie...hehehe..
ni anak buah aku...siap wat cam becha ayah dia...


aku n aie satu becha..



pose kat ketapi lama

pose kat bazar...

kat a famosa ngan memorial tempat istihar merdeka...........
Add Video


mak n abah sonok naik becha..siap peace lagie..hehehe


best nyer..........nai becha ni


ada brani???tembak kang

mencari arah........


Dah kat maghrib tu..gerak balik kl..malam tu singgah makan nasi percik kat kedai abg ipar aku nye kawan..besttttt..sekali lagi abg ipar aku blanja,..thanks....bkn x nk blanja..kopak ckit la 2 3 bln nie..hehehehehe...

Ingat nk singgah jom heboh(anak sedara aku kata jom kepoh2)hehehe..Tapi cuaca x izinkan..hmmmmmmmmmmm

Penat giler..balik tu,sampai je umah terus lena,x tukar suar pon..sedar2 dah kul 9..hehehehe


Tengahari tu pi berkelah..lunch kat umah alang..hehehe..

Petang ckit pi pusing2 kat The Mines n Low Yat..
nak survey camera..murah..tapi xde bajet lagi..nnt ada bajet nk trun kl la beli..hehehehe

paling best balik tu pi makan mee celup kat kg baru..besttttt sgt2..teringat zaman2 sekolah kat kelantan dulu...

balik tu singgah beli somtam....sedap jgk...hehehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin