Friday, June 19, 2009

LAST DAY>>>2 jUn 2009
salam terakhir bangkok..(penuh kehibaan)


Arini bangun awal jgk..kul 8(awal ker?)
hehehe
badan ase berat jer nak bangun..
penat kot..
x laaaa..
rini kan dah nak balik..sedey la.....
giler ko x sedey..
5 hari menempuh onak duri di
tanah air org..
ni nak tinggal dah
semestinya penuh dengan kehibaan..
5 hari yang penuh dengan suka n duka..
ada yang x dapat digambarkan dengan
kata2,
x dapat divisual dengan kamera..

hanya minda merakam saat indah tuk
diabadi
di jiwa sanubari selamanya..
kul 10 kami dah check out tuk gerak ke bangkok..

awal sbb takut nnt apa2 jadi tengah perjalanan..
kami ambik cab terus ke airport
..




tgk kat board kami nye turn x smpi lg
tuk check in..
so leh jalan2 dulu lar..
luas gak la tuk jalan2 dalam ni..
bapak besar..hehehe









haaaaa..dah bkk pon kaunter tuk check in..hehehe

on the way nak ke tempat tunggu


online jap...apa yang menarik adalah kat cni
diorg ada sediakan kiosk internet percuma
tuk penunggu(penumpang + menunggu)
apa yang nest nye,xde kerusi,kena berdiri(best la)
pastu setiap 15 minit di DC..pastu sambung
balik..
agaknye xnk bg sorg2 tu dok situ lama kot..hehehe

pas beberapa ketika.kami pon sedia tuk naik bas ke
kapal terbang..
sedia tuk terbang..

kali ni x mcm masa naik mai bangkok dulu..
kebanyakan masa tdo selepas makan kenyang2..
sebab penat kot..hehehe


4.30 flight landing la di LTAB..
ASH dah sedia menunggu kami..

selesai checkout..
kami pon bergerak la keluar..
sonok sebab selamat sampai ke malaysia
tanpa apa2 gangguan di perjalanan..
sedey sbb trip dah tamat..
hukhukhuk..

lagi hangin bila aku sampai kat luar tu,ash kata
ada makcik sebelah dia dok ngumpat
aku n aie sebab pakai suar pendek..
agakanye bulu kaki aku yang lebat ni dok cucuk
biji mata dia kot,tu yang sakit hati sangat..
nak kata aurat,anak dia pon x pakai tudung pon..

(HELLO MAKCIK,,,DOSA DOK NGUMPAT AKU
TU LAGI BESAR DARI DOSA PAKAI SUAR PENDEK K)
MARAH LA NIE......




ni la ash..sahabat yang sanggup pi
ambik kami walaupon tanpa lesen memandu..
dia la yang bagitau makcik tu ngumpat kami..


SEGMEN PENGHARGAAN

Alhamdulillah trip kali ni berjaya tanpa sedikit pun
gangguan yang besar2..
TQ pada ayie yang banyak support..
TQ pada arez sbb sudi share pengalaman
sudi tumpangkan kete,sudi bawak kami ke floating
market..
TQ pada abg im sbb bwk kami ke DJ STATION,
sebab bawak kami ke GO GO SHOW..
TQ pada kaklong sbb tolong jaga kete
TQ pada kak yue sbb tlg simpan kete
TQ pada ash sbb sudi jemput weols
TQ pada sume yang terlibat dalam trip ni sama
secara langsung ataw x samada menyusahkan
atau menyenangkan kami atau tak..


macam artis berucap terima award la plak..hehehe

3 comments:

  1. hehe tamat akhirnya..best sgt trip die ni..ala macek tu jeless ngn zua kot hahaha..zua tomeyy jee kai short pant tuh haha

    ReplyDelete
  2. hahahh!! bengang kt makcik pon nk masuk blog..keh keh keh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin