Thursday, June 4, 2009

DITAGGED AYIEN>>>>
Break jap pasal bangkok..jawab TAG dari bdk ni jap




Di tag oleh kwnku yang bernama ayien.. x penah lagi wat tag nie..

Peraturan nak jawab tag ni ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda
dah wat dah...
2.Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
budak yang bagi tagged kat aku ni aku pon x tau nama penuh dia..yang aku taw sume org panggil dia ayien.hehehe..dia kawan didie..suka nyakat fatty..fatty sapa???adik kesayangan comolot ayien la dia tu.hahaha
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
1. [ FAKTA ] seorang lelaki
2. [ FAKTA ]keje sebagai juruteknik awam
3. [ FAKTA ]xde awek..single lagie
4. [ FAKTA ] tinggi 162 cm jer(cute jer)
5. [ FAKTA ] suka gelak n nyakat orang
6. [ HOBI ] tengok tv
7. [ HOBI ] suka Kacau orang2 pejabat
8. [ HOBI ] main tenet
9. [ HOBI ] hmmm godek blog kawan2
10. [ HOBI ] pusing2 penang naik persona ku iitu..hahahahaha

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.
2. RIZZ
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

2 comments:

  1. org da pencen la jawap tagg muahha larikk

    ReplyDelete
  2. alaaaaa..leh la pencen2 segala..hmmmm

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin