Tuesday, June 2, 2009

DAH NAK BALEK DAH>>>>

time ni kat airport..masuk cc jap..ada menda nk kena print so alang2 tu wat la entry live dr bangkok...
flight kitorg dr airport ni kul 2pm..tp kena mai la awal..isau lak kot2 jammed ker....hehehe..x reti kan kat tmpt org ni.....
hmm sepanjang trip kitorg best sgt2,,nnt kan entry lain tuk apa xtvt kat cni..
anyway mmg best..n ase sayup je hati nak tinggal bangkok..ye la dah 6 hari meredah segala onak kat cni..wallamak,,syahdu la plak...hehehehe..
k la..got to go..
nnt entry panjang akan nyusul....muahhhhh

1 comment:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin