Tuesday, July 21, 2009

apa yang menariknya MU VS Malaysia

tergezut x tetiba ada jer posting pasal bola..
aku bkn la peminat bola apatah lagi fanatik..
hehe..
sebenarnya aku jadi tertarik nak komen bukan pasal match tu..
tapi pasal pasca perlawanan tu..
tentang komen org2 kita pasala tu..

MU benam malaysia 3-2(sedikit baik dari rekod pertemuan sebelum ni)

org kita kata..

"alaaaa MU bagi chance je tu".

"MU malas nak all out tu,takut injured"

"sesi latihan MU bkn perlawanan pon"

''MU nye prestasi 30% je tu"

"MU saje je ambik hati peminat malaysia"

"MU hormati kita sbg tuan rumah"

"MU bkn nak mai lawan,nak rehat2 je sambil melancong"

ni bukan aku reka,tapi aku kumpul pokcik2 ni nye komentar2.
diorg ni pagi2 baca paper pastu mula la masing2 lontarkan
komen yang 'sangat2 membina'...

bayangkan lak kalu TEAM KITA kalah teruk cam dulu(6-0)
mesti ayat dia camni...

''memang bkn taraf kita lawan depa(MU)"

"kita (team malaysia) ni bagi la pasukan mana pon,sama jer"

''cheq dok kata dah,konfem kita kalah punye"

"leh pi tgk depa je sambil makan angik kat kl"

"dah taw depa terer dok nak lawan awat nyer?''

''x payah pi tgk,taw dah akan kalah"

hehehehehe...

tu la orang kita kan...ada je x kena..
kalah salah..menang pon salah..

tapi sekurg2 nye kan,depa berani jgk la masuk padang
n lawan ngan org luar..
kita tu dok komen kat kedai kopi jer,tea o secawan dari mula
mathch sampai abis..nak beli tiket jauh sekali la..

yang komen tu???main bola lom tentu..lagi bangku la kot dr player
malaysia tu..
hello pakcik2 depa pon nak menang,xkn la saje2 je nak kalahkan diri sndr..
apa la korg ni..
yang dok komen kat opis ni sorg pon pi tgk MU lwn Malaysia tu..
cakap je lebih..hmmmmmm
hampeh jer....

2 comments:

  1. tu diahh kaki bola da bg komen ekkekekee

    ReplyDelete
  2. lol..
    malaysian..ceh..ceh..
    adyai~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin