Tuesday, July 28, 2009

JeJalaN lAgI @ weEkeND....

Yehaaaaaaaa...
weekend jgk akhirnya...
leh tenangkan jiwa yang kacau ni...

macam biasa la..makan2 agenda utama.
makan kat ayamas(rasamas)
kat jusco bandar perda...(ni pilihan aie)
hehehehe


pose jap..


nk tumpang ek..ok..ckit jer...


menu yang menyelerakan

mggu ni gak turn balik sp..
kebetulan ada pesta..
ada ekspo pertanian penternak dan nelayan..(lebey kurg la)
menda ni kat laguna merbok..

memang azab nk leh smpi..jem sgt...sgt2..
1 jam br leh park,tu pon park songsang(tetap kan)

ni la mesin nak hasilkan beras(dolu2 la)

kat kandang kambing...yang tinggi tu kambing taw.
bukan lembu..kambinggggggggg(ngeri)


balik tu kami ke village mall...
ada pameran kete..
perghhh nak park dekat2 pon segan kete zua..
memang gempak diorg nye kete.
dari segi bodykit n dari segi audio..
memang kencang sehhhhh
(bila la nk dapat sound system camtu ntah)
hehehehehe

3 comments:

  1. bestnyer...
    dah lama tak masuk rasamas...harus pegi nih!

    ReplyDelete
  2. lalalla.. zua.. hang mai sp tak calling2 aku pun.. lalalalala

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin