Tuesday, July 21, 2009

pagi yang gelap....jiwa yang kosong..

pagi memang la gelap kan..bukan tengahari.hahaha..
sebenarnye aku nye jiwa yang gelap pagi ni..
selepas aku lalui 2 3 mggu ni..dis week yang betul2 teruk
aku ase teruk sangat..

pagi ni aku x taw la nape,smlm ada la small talk sblm tdo..
rupanye prob x setel lg..
ni bkn pasal last post tu..
ni bab lain,chapter lain lak..
pasal hub aku..
so taw la kan nape aku ase kosong skrg ni..
jiwa aku ase kosong pas aku taw yang
masalah lama tetap tergantung camtu..
x setel2 lagi..

skrg ni aku tengah kumpul kekuatan nak wat keje..
kena profesional la..
banyak lagi payment aku x wat..
sume stuck..
kontraktor pon wat perangai..
bagi ilang inden sapa suruh..xde payment la.huhu

tapi takat ni mood aku 20 recovered.....
hope smpi ptg nnt ok la.huhu..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin