Wednesday, August 19, 2009

saKan walKing on weeKend

last week pas derma darah disiang hari..malam tu
aku follow famili aie ke melaka..ada urusan ckit kat sana..
kebetulan dah ada sana,apa lagi,merewang sakan
la aku n aie..isau gak sebab melaka antara negeri yang paling
banyak menyumbangkan angka kematian akibat H1N1..
tawakal jer..

satu hari tu satu port jer..
dataran pahlawan..hehe



kebetulan ada jelajah 11 era n kebetulan lagi..
melaka was last destination(yang ke 11)..

sebab isau kai la mask(3 mask rm4)
ambik ko..mahal..


tengok la si Din,Burn N Adi
berceloteh..


yang unik nye ada 2 bahagian konsert..
satu petang...satu malam...

ada beberapa artis seperti tomok,dina,sepah
serta bebrapa lagi sebelah petang..
rest jap masa maghrib..


x sah mai melaka x pekena asam pedas kan
so masa rest tu ambik kesempatan makan
makan tu x sedap sgt..asam pedas je ok ckit..
ok larrrrrrrrr.....hehehe


sesi mala la paling ditunggu..
ada dato ct..siap rakam lagik..hahahaha..
best sangat..ct nyanyi 4 lagu..orang lain sume 3 jer..huhu..

malam tu kul 12.30 baru abis..balik tu terus lena pas mandi.
esok pagi2 dah nak kena bangun dah..
kul 5.30 pagi nak kena bangun dah
nak kena pi UKM..hehehe...


Konvokesyen UKM.....

main agenda mai melaka was nk ke ukm..sure
pelik kan nape pi sampai melaka..
ukm kat bangi..bkn melaka.

melaka tu rumah kak aie..tidor sana,sambil
mak dia lawat cucu..dah cucu x reti2 balik kan,
tok la kena pi tengok..hehehehe..pape je la..

ini hanya jubah pinjam okey..tuk menyingkap
memori konvo dulu..hehehe...

flower tuk gadis konvo....
ni la convo gurl..adek aie..nina(congratulation)

ni hall of fame ukm kot,ramai sangat berebut nak
snappy kat cni..aku pon..tetap kan..hahaha

hmm jem sangat kat cni..aku balik jalan kaki je la..
hahahahahahaha..

2 hari yang memenatkan..memandu beratus2 kilometer.
lebih 100 km asenye..perghhhh tabah....

5 comments:

  1. woo.. byk nyer xtiviti kamu.. asal mask tu mahal sgt..?? nasib aku dpt free jerk.. tp tak pernah nak pakai..

    ReplyDelete
  2. masa tu lom jadi barang kawalan jai jezz...mahal..no choice..beli la sbb takut kan..

    hehehe

    tengku pi la jalan2..segalanya ada di malaysia..hahahaha cam maria tengku sabri la plak

    ReplyDelete
  3. adoii... sory2 again sbb xperasan kamo berdua ari2. huhuu...

    ReplyDelete
  4. xpe2..its ok syuk..ramai sgt tyme tu..lagipon kitorang bkn artis pown,susah ckit la nk cam..hahaha..hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin