Monday, October 26, 2009

open house...open house..open house...

lama x update blog..
lama x wat n3..
selain dari bz open house n jalan2..
jimba2(pinjam dr rizz)
bz ngan keje..
keje sume turun last minit..
hujung2 tahun baru la nk bz
baru pakat nk bg projek..
awal2 goyang kaki n pinggul je..
ni dah terbalik pepatah melayu ni..
senang2 dahulu..susah2 kemudian..wakaka wakaka

k la..ni nk wat n3 pasal open house..

biasala kan..nama pon raya kan..

x kira la raya pose ke
raya haji ke deepavali ke krismas ke atau gong xi fa cai..
sah2 ada open house kan.. zua pon byk sgt..
ada yg terpaksa tolak.
bkn x nk..tp tank kecik la kwn2..hehehe
kami bertiga je sbb si ajak bz ngan buah hatinya.
ni lain ckit sbb first tyme ni zua pegi open house DEEPAVALI..
rumah kawan seopis..SANGARI...
ni sangari..tuan rumah
happy deepavali sangari

famili si sangari main terup..meriah
(bayang kan kalu aku,main terup di pagi raya..
berbirat la kena libas ngan bapak aku)hahahaha

kata satu malaysia kan..so okey la tu..hehehe..
kami sahut seruan kerajaan tu..
antara juadah nye...

ni la rombongan cik kiah kami ke nibong tebal..
pas pada ni gerak ke tepeng laks...

dari nibong tebal kami gerak ke taiping(tepeng)..
kat cni open house rumah kak zira..

xde pic kat cni,..
lupe nk bergambar..
hehe
pas melantak x ingat kat ctu (tq kak zira)


kitorg pon berjimba la ke taman tasik taiping...
(lagi sekali pinjam dr rizz)



tunggu turn naik itik...




aksi2 itik...hehehe




tadi aksi itik..ni aksi getik..hahaha

1 comment:

  1. i msia! heehe romantiknya gmba serusnya tu weweet

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin