Wednesday, November 11, 2009

kiSAh si PisaU cuKUr.....

hmm banyak kan orang review pasal citer ni..
kat blog..kat paper..kat fesbuk n sooooo on
memang jadi bualan kan dats y la kalu ikut kosmo rini..kutipan melepasai 1 juta takat ahad lepas..
dats great..

zua tengok last thursday @ gsc sunway..
oh my gucci..dah seminggu baru nak hupdate???huhu
bz lol...hihihi
bagi zua cite ni best giler..
nak pecah perut gelak..
pegi tengok cite ni ngan shira,isz n not to forget aie n ajaks..

dalam gelak jangan la kita pandang je cite tu dari segi humor n barangan2 mewah serta gaya hidup elit yang dipaparkan..
cuma pandang pada apa yang disebalik cite tu yang ingin ditonjolkan..

antara guide serta pengajaran yang ingin si pengarah bagitau kita adalah:
  • x perlu terlalu obses pada kemewahan hidup..nanti merana.tengok je madu2 datuk z..penuh dengan iri hati n dengki.
  • kalu itu rezeki kita..kalu itu jodoh kita..memang x kemana.kalu jodoh kita jutawan.memang ngan jutawan kita kawen..x perlu la nak masuk reality show ke apa ke..hehe.
  • cuba pandang pada gajah depan mata..jangan asyik memandang kuman seberang laut
anyway ***** tuk pisau cukur team..wallah...

nota usik mengusik:
tengah tunggu cerita pasal pisau cukur lelaki laks..sapa nak wat?
zaman sekarang lagi banyak tau lelaki pisau cukur(lebih2 lagi dunia plu)..bukan pompuan..lelaki lagi halus caranya..hehe..ada yang terasa?(ada aku kisah)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin