Wednesday, November 11, 2009

rOAd To jiMBa-jIMba @ isLAnd.,....

lamanye x berblog..
well ujung2 taun kan..
sume projek turun last minit..
sume pakat nak abiskan bajet last2 minit ni..
ala2 krismas sale lak..

so weekend je la masa tuk zua n kwn2 abiskan masa bersama
memasing tukrelease tensen pasal keje..
kali ni kami memilih tema berjimba-jimba di pulau
(pinjam rizz nye word)..

ni first time hangout weekend ngan shira..
sebelum ni just kuar makan n movie@ gsc jerk.

memasing nak gunakan peluang ni sebaik mungkin tuk release tensen..

zua nk lepaskan tensen pasal projek yang turun last minit n nak siapkan sebelum 15/12/2009..gila apa..ni wat projek infrastruktur bukan wat pakai LEGO okay..hehe.

isz rahzi lak nak ilangkan tensen sementara sebab next week nye tu(dis week la) dia nk kena inspect 15-20 lif sehari..hahahaha..

shira laks..hmm ada kot menda yang dia cuba nk leraikan dari pale dia..x mo la tanya lebih2 hal dia n dia can handle it well i think..u go girls..hehehe

aie???hmmm dia ada ke problem???ase xde kot..hepi je..xde merungut pown.hahaha...


dimulakan ngan acara ke cavenzi di bkt tengah..isz nak cari katil..


pastu ke quensbay..isz shoping seluar..

dah bosan zua singgah tokong jap..x semayang asar lagi..hahahaha
bukan la..ada siasatan projek jap..
(sempat lagi ni pikir keje..kata nak release tensen dari keje)

dah setel sume kami ke gurney..

aie shoping jaket men in black..u look cool baby..hehe
yang penting isz shopping BONIA okay..
zua tetap jadi driver jerk..
(padahal kuar tuk cari baju zua la nk pi konsert ct xde baju lagi)

pastu tggu ayumi n geng tuk pi makan kat tg bungah

pas makan terus ke feringgi nite bazar...wallah...
sesi getisan bermula la...








ni model tengah pegang present dari shira(tq my fren)


kat cni kami sume xde apa nak beli la..
cume shira je all out shoping..
beli clutch bonia tapi cam prada erk???hehehe

letih jalan sambung melantak eh kome

balik je dari sana tanpa keletihan di badan menggigih juga ke karaoke keluarga di seberang prai..
tapi kali ni x best sangat sebab zua salah tulis lagu..bukan satu tapi tigaaaaaaa...kesot jap..
sorry ye my fren coz terkesot jap..hahahaha


macam kak ani la shira..bawak backup dancer sendiri gitew..haha


1 comment:

  1. Zua!!!!!
    Eh ehhhh... mana taw edan g Batu Feringgi?
    Laaa patutlah mcm kenal!! Kawan edan yg berbaju hitam tuh dok kata yg baju biru tu ZUA THE GREAT!! Edan x caya!!! Coz x sangka ZUA..... L.E.M.B.U.T!! Hehehe

    Well laku dah taw edan, nape x tego! Atleast kita dapt borak, begambar @ pon karaoke skali!! Hmmmmm ZUA nih!!!! Bukan senang nk jumpa ZUA!! Edan kalu taw yg tu ZUA mmg edan g kat ZUA!!!

    Zua balas balik kat Blog edan k! Coz edan tak slalu ke Blog Zua! Biasalah kn Blog ZUA ni Blog ala2 Artis!!! Hehehe

    CAW!!!!!!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin