Tuesday, December 29, 2009

~confused...blurrr...down~

tatkala keseronokan counting tuk neu year
counting tuk holiday ke singapore
time masih rasa keseronokan habiskan seluruh hujung
minggu dengan keluarga

tiba2 rasa bahagia,rasa happy,rasa teruja sume sekali ranap
direntap dalm sekelip mata tanpa sadar..

dikala jiwa rasa camni,apa yang perlu aku buat???
nak bincang??lagi teruk asenye..

nak diam???
lagi buruk jadinya..

so aku buntu,jiwa lesu,hati membisu...
aku ase aku perlukan sesorang tuk berckp..
tp aku xde sapa2 rite now..

tuk coretan di blog pon sebenarnya x taw bagaimana
hendak dicoret..

kalu stay menda ni akan sentiasa berulang
nak lepaskan sayang sangat2..

kan senang kalu ase sayang leh tekan button delete
n then sume hilang se tue..

tp realiti sekarang sayang perlukan penderitaan ke?
kasih perlukan pengorbanan?
pengorbanan bagaimana?
camne nak taw pengorbanan kita tu betul???
argh!!!! keliru...

sekarang aku sendiri x taw ati aku..
apa aku ase..apa aku nak..apa prlu aku buat..

serba x kena..

x taw dh la nk tulis camne..
sebenarnya sedikit sakit hati..bukan apa..
bila kita buat tetap kita disalahkan dan dituduh kita buat menda tu
padahal kalu aku nak buat perlu ke aku buat depan dia..sah2
sorok2 belakang kan..
tapi sebab 'dulu' kita pernah buat,
seumur hidup ke kita akan disalahkan???

kalu dah langsung xleh nk letak rasa percaya..buat apa masih bersama???
untuk apa???
untuk apa???
untuk apa???

aku xnk banyak..aku x mintak pon dia 'berpayung emas'
cukup la percaya kat aku n bagi aku ruang..
kadang2 aku rasa sesak..kadang2 aku ase lemas..

tapi sayang tetap aku sayang..
jangan la jadikan sayang sebagai alasan untuk memagari hidup seseorang kita sayang

hope i got strenght la tuk lawan sirtuasi ni..
sometime ase nak tamatkan aje apa yang ada..
tp sayang..aku sayang dia..aku sayang apa yang ada..
tapi aku juga manusia n lelaki..
aku tetap ada diri aku,ada jiwa aku n aku ada hati.

6 comments:

  1. kuat smgt dan jaga diri....segalanya akan kembali seperti biasa....jgn sedih k...:)

    ReplyDelete
  2. dis is ur hard time. klu btol syg.. try to fight as u can. sedangkan lidah lagi tergigit..

    ReplyDelete
  3. adoi sedihnya..mmg kene ade trust each ade dlm relationship ni.klo tu xde mmg ssh la. emmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  4. somehting is bothering u rite abg zua..

    ReplyDelete
  5. amir rayyan:i hope ada kekuatan tu..hope sume back to normal pasni..i x bersedih dah,sume sbb sokongan kwn2..

    syuk : i ambik ur suggestion.i akan fight 4 my love..tq syuk


    beloved rizz:ada mmg ada,cume kadang2 keraguan ditimbulkan

    aku:yup..btul tu

    ReplyDelete
  6. sabar ek abg..where's the will there a way..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin