Tuesday, January 5, 2010

neU yeAr trIP to SIngaPore 2010

neU yeAr trIP to SIngaPore 2010


kitorang(dianggotai aie ash n izs) k kota singa
selama 3 hari n of kos 2 malam...tarikh seperti termaktub di passport..huhu.
selepas beberapa halangan,berjaya gak trip ni dilaksanakan..alhamdulillah
setel sume dengan cemerlangnya..huhuhu..
biar gambar bercerita(malas taip kekdahnya)hahaha


pose dia JB sentral...kat parking nih


ni jalan nak ke hostel kami,colourful sgt flat diorg..huhu
yang sume terponge tu gambar kat bilik sebelum kuar cari makan..




cantik x tangga hostel ni


cari2 lokasi makan malam

tadaaaaaa...makan time...


pas kenyang makan baru bernafsu nak pose2..hehe

meriah teksi ni



cantik x pict atas ni..yg kanan i shoot k..huhuhu










2nd day.....


apa2 pon bekpes lu...






i love museum




















besar2 nye ferrero rocher org kota singa




@ esplanade














makan lunch kul 4(buleh???)


area geylang bukan gayland ok...







makan malam @ esplanade

@ merlion @ nite








nasi goreng ayam sing dollar 10...aie punya...
cuba conver RM...huhuhu


kat belakang kitorang tu miniature dr recycle paper..so cute..




lepak minum jap @ starbuck merlion

LAsT daY


last bekpes @ footprints


di sini vandelisme dibenarkan..
kalu gatal tangan pon sila guna saluran betul k
tetap zuathegreat.blogspot ok



wall of fame




tq cindy....


nak berangkat pulang sudah..sedey....(muka hepi je)


souvenier @ orchard road..tuk kawan2..




ponat den...




makan prosperity dulu(cni prosperity double ok,sedap)




@ mrt station




last pict @ singapore...

1 comment:

  1. Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    Pada suatu perkenalan yang baru
    yang tidak disangka-sangka
    satu jalinan persahabatan
    di antara kita

    dek keluhuran
    ketulusan hatimu
    sifat memahamimu
    dalam mengeratkan hubungan

    dalam jalinan persahabatan
    sesungguhnya
    kunci sebuah persahabatan
    adalah pengertian dan kepercayaan

    Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin