Tuesday, January 19, 2010

penjelasan yang kabur....

sedar x sedar dah 19 hari malangkah tahun 2010..
hmm jap je masa berlalu..
ase baru lagi countdown neu year kat LQ..huhu..

seiring tu jugak la,umur of kos meningkat..
kematangan dalam diri harus juga seiring la kan..
dah lam 2010 ni kalu org tanya umur???
ofkos aku xkn jawab 25..
hello baru je 2 bln aku memasuki 24 la..
xnk la aku tuakan diri aku.,
umur aku 24 ok..
selagi x 15 oktober,,selagi tu la aku xkn berganjak dari umur 24..hehehehehe..

tujuan asal aku tulis ni adalah bersebab..
bukan terpaksa
tapi as fren n human aku terpanggil tuk menulis

bukan entry mintak maaf occay tp lebih pada penjelasan
sbb apa?sbb aku ase aku x buat apa2 salah..
cume cara penafsiran manusia x sama,
sebab tu perlu dijelaskan..

kalu sapa yang pernah baca entry sebelum ni
berkaitan PEREMPUAN DESPERATE...
kalu x penah baca klik sini...

banyak gak feedback yang aku dapat
ada yang puas hati n of kos la banyak yang x puas hati..
hehehe

sorry to say la ek..aku x ase bersalah langsung..
bukan sbb ego aku n anti aku pada pompuan..
i love gurl,women n what so ever..
sbb ada jgk lidah nakal kata aku anti gurl
aku x anti..kawan aku ramai je gurl
mak aku pompuan,kakak aku pompuan..
nape perlu aku benci pompuan..kannnn

cume aku nk wat sedikit je penjelasan
bukan aku nak tuju pada korang..
entry tu aku tulis atas dasar perhatian mata kasar aku
xde niat langsung nak serang peribadi..
tu apa aku perhati dari dulu..
kebanyakan camtu..hmmm
cume korang dijadikan subjek kepada model entry aku je..

aku x tengok korang dari sudut negetif semata2
korang ada sudut positif korang yang lebih menyerlah
cume aku sebagai bloger kan..
sekadar memerhati cebisan kecil kerenah korang yang negetif
sebagai bahan entry aku,.
x lebih dari tu..
PEACE k..

jangan la lebih2 fikir..
entry x lebih dari sekadar luhan jujur aku
bukan nak candek(loghat penang)

anyway tq kerana sudi menelaah blog aku..

salam sayang terutama kaum hawa..muahhhh

7 comments:

  1. salam sayang dari kaum hawa kepada zua juga..wei sapo lak yg tercuit terasa bagai bace entry tu..i ols yg desperado ni pun tak tercuit..opppssss..desperado kah..kwang kwang kwang..

    ReplyDelete
  2. hahahha! xsangka jd hot topic plak posting azwa tu ek... heheh..sape yg mkn cili of coz terasa pedasnyer..hihihi

    ReplyDelete
  3. tu la..i just mencoret wanita2 kakitangan kerajaan sajork..x taw la plak mengundang ase x puas hati..hehehe..

    ReplyDelete
  4. bagus..
    lamanyerr aku xsentuh POJiePooH tuh!

    ReplyDelete
  5. hmm..dats is reality abg zua..bukan nak menagguh d air keroh..but thats the fact..bnyk sgt pompuan mcm tu skang..
    sokong abg Zua..
    ngee~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin