Wednesday, June 2, 2010

Jangan salahkan Aku....Salah kan Aje FACEBOOK ittew........

Jangan salahkan Aku....Salah kan Aje FACEBOOK ittew........

tetiba je kan..hehehe..
statement tu bkn apa..sekadar nak beritau je.
semenjak ada FB ni jarang dah berbloging...
kalu singgah pon just blogwalking kwn2 nye blog ajer..hehehe
tu yang kata jangan salahkn zua tu..
salahkan fb kenapa lama x berblog...
sume gara2 fb..

zua ase life lg byk ngan fb dr ngan kwn..hehe..
zua ase fb paling setia mendengar apa2 jer..
x kira hepi news or sebaliknya..

u just imagine k if kalu ngan kwn kita sentiasa bgtau nk pi mana
update kita kat mana
pastu bgtau mkn apa
sms maki org lain...
sah2 kwn kita MAKI kita balik kan
sbb menggangu idop diorg yg setenang air di kali tu kan
..hehehe..
tapi fesbuk ok je..x kata apa pon kan...
terima je kita sbg pemilik profail seadanya..haha..

memang byk pengaruh fb la keatas life skrg..
sampaikn lam PTK pon ada topik fb tuk case studies..
...huhuhu...

hmm kat opis gua pon sbb fb la kacau bilau..
xmo la komen lebey2 kan..ye la..org fb diorg pon fb..
org tulis lain..diorg baca lain..
dah start la konfrontasi antara aku ngan fesbukers
yang amatur yg x beretika nih..baru 2 3 ari ada akaun fb tp
wat2 pandai..men fb pon org ajar ni nk ajar kita balik.
huhuhu
jaja sana sini perihal fb..padahal apa pon x taw..
gred je tinggi..kena kelentong ngan balaci pon x sedar..huhu..

tp xpe la..gua ase gua profesional..so x kesah la
pada org yg buta it tp wat2 celik nih..hehehe...


1 comment:

  1. Wah. Betul2 membebel ni. Tapi ada benarnya. Ada di kalangan kawan2 kita yang update status kat FB yang mungkin tak sesuai dibaca oleh semua lapisan masyarakat. :) Kalau kita sendiri tak selesa, rasanya, ada baiknya kita remove je beliau dari FB list kita. Suggestion aje. Hehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin